Серпом по рейтингу

2 мільйони виборців дізналися про корупційні зашквари своїх мажоритарників

Уже 2,2 млн виборців дізналися про корупційні зашквари своїх мажоритарників.

Через наш Серпом по рейтингу ми розповідали виборцям, як нардепи брали на поруки корупціонерів, голосували за сумнівні закони, вбили відповідальність за незаконне збагачення… Усе про що самі депутати ніколи не розкажуть 😊

Без вас це було б не можливо! Дякуємо!

Зараз депутати активно зайняті майбутніми парламентськими виборами, ми продовжуємо їх карати і готуємо невеликий сюрприз для тих, хто зібрався знову балатуватися до Верховної Ради. Скоро презентуємо вам.

У травні ми покарали сім нардепів-мажоритарників:

🤵Віктор Развадовський
🤵Олександр Урбанський
🤵Андрій Шинькович
🤵Олександр Домбровський
🤵Олександр Кірш
🤵Анатолій Дирів
🤵Олег Кулініч

У середньому в кожній рекламній кампанії у травні ми охопили 40 тис виборців саме з тих округів, де здобули перемогу на виборах ці зашкварені нардепи. Тепер виборці знають більше правди про своїх народних обранців, які ймовірно знову балотуватимуться у тих же округах.

Ще у травні ми додали два нові зашквари.

Народні депутати скасували “зелений тариф” для домашніх сонячних панелей на землі, але при цьому дозволили Ахметову і далі запускати свої крупні сонячні станції по найвищому в Європі “зеленому” тарифу.

Можливість монополізувати зелену енергетику подарував олігарху мажоритарник Олександр Домбровський. Саме він подав цю правку.

Загалом завдяки пожертуваним вами грошам ми запустили вже 70 рекламних кампаній у фейсбуці, у яких розповіли про серйозні корупційні проступки депутатів. До нас уже долучилося більше 730 людей, які підтримали проект на 183 тис гривень.

Продовжуємо карати мажоритарників. Долучайтесь!